Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

Jambatan Galang kekotak tunggal kren

Tunggal girder jambatan craneBrief introductionSingle rasuk jambatan kren adalah peralatan lifting yang dijalankan dalam bidang bengkel, gudang dan bidang material. Kerana dua mencari

Maklumat produk

Tunggal girder bridge crane

Pengenalan ringkas

Kren jambatan alang tunggal adalah peralatan lifting yang dijalankan dalam bidang bengkel, gudang dan bidang material. Kerana dua terletak pada tiang simen setinggi atau pendakap yang logam, bentuk jambatan adalah seperti sebuah jambatan. Single girder bridge crane di sepanjang jambatan yang meletakkan kedua-dua belah operasi membujur rel jejambat, boleh menggunakan sepenuhnya ruang di bawah jambatan yang Mengangkat bahan, dari peralatan darat yang menghalang proses. Ia adalah yang paling banyak digunakan jenis Mesin Angkat.

Pemohon:

Kren jambatan alang tunggal merupakan alat penting dan peralatan bagi merealisasikan Penjenteraan dan automasi dalam proses pengeluaran moden pengeluaran perindustrian dan pengangkutan. Jadi jambatan alang tunggal kren industri dalaman dan luaran dan perusahaan perlombongan, besi dan keluli industri, pengangkutan kereta api, pelabuhan dan terminal, serta logistik di dan Jabatan-Jabatan lain dan tempat-tempat yang telah diguna secara meluas.

SPAN boleh berdasarkan kehendak pengguna untuk Reka bentuk standard, tahap kerja A3, suhu persekitaran kerja-25 darjah C-40. Untuk menghalang penggunaan persekitaran mudah terbakar, bahan letupan, mengakis.


Hot Tags: tunggal girder bridge crane, Henan Xinqi jentera industri Co, Ltd adalah salah satu pengeluar kren jambatan Galang kekotak tunggal yang terkemuka dan pembekal-pembekal di China, dialu-alukan untuk membeli tersuai, rendah harga kami dan perjalanan overhed girder tunggal elektrik murah kren, overhed elektrik perjalanan kren, single-rasuk jambatan kren, dan anda adalah dialu-alukan untuk menyemak harga dan sebut harga kilang kami. pembekal China, pengeluar, kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga
Barangan yang berkaitan