Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

Jambatan faundri kren dengan cangkuk

QDY jambatan faundri kren dengan Galang kekotak pratuang hookTwo adalah semata-mata lebih kuat daripada satu, membuat Bagaimainapun kren overhed penyelesaian yang ideal untuk pengendalian liputan kawasan muatan berat sehingga 74/20t. Seperti semua Bagaimainapun kilang

Maklumat produk

QDY jambatan faundri kren dengan cangkuk

Galang kekotak pratuang dua adalah semata-mata lebih kuat daripada satu, membuat Bagaimainapun kren overhed penyelesaian yang ideal untuk pengendalian liputan kawasan muatan berat sehingga 74/20t. Seperti semua Bagaimainapun kilang kren, unit-unit ini disediakan dengan sejumlah girder utama sambungan versi untuk menyesuaikan yang baru atau bangunan sedia ada dan yang terbaik dalam fungsi, serba boleh dan kemudahan. Ciri-ciri kren overhed Bagaimainapun golek alang-alang peti. Semua bahagian digunakan untuk Galang kekotak pratuang utama dan Galang kekotak pratuang akhir akan komputer dioptimumkan untuk prestasi tinggi dan berat badan yang rendah, faedah yang bayar dari segi kecekapan kos dan kekuatan.

DY kren overhed digunakan bagi jangkamasa sederhana hingga berat fabrikasi. Kren overhed tersebut adalah sesuai untuk kilang pemutus.

Kren faundri adalah peralatan utama bagi keluli smelting pengeluaran.

senduk kren yang digunakan untuk menggerakkan keluli atau besi ladles dalam keluli bengkel smelting dengan suhu yang tinggi dan banyak habuk. Skim konvensional: menggunakan teksi yang tertutup.

Setiap organ adalah kelas H. Dan motor.working jenis YZR isulating suhu ambien yang tertinggi adalah 60° C, collocate dengan electric maju Win yang dibuat dengan Lembaga kimpalan keluli, kotak gear dalam memperelokkan turutan lakaran sasaran dengan roda ratchet.

Kuasa: AC 3Ph 380V 50Hz atau mengikut keperluan pelanggan.

Mod kawalan: kabin kawalan kawalan/jauh/panel dengan loket kawalan


Hot Tags: Jambatan faundri kren dengan cangkuk China pembekal, pengeluar, kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga
Barangan yang berkaitan