Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

Portal Slewing kren

Portal CraneWorking di udara terbuka, portal kren telah digunakan secara meluas di pelabuhan, limbungan, Stesen, tindanan dan tidak lama lagi. Untuk quicken perolehan kenderaan, operasi memuatkan dan memunggah, tra

Maklumat produk

Portal kren

Bekerja di udara terbuka, portal kren telah telah digunakan secara meluas di pelabuhan, limbungan, Stesen, tindanan dan tidak lama lagi. Untuk quicken perolehan kenderaan, operasi memuatkan dan memunggah, transhipment barang atas perkapalan dan kereta memerlukan kecekapan tinggi. Dengan kelebihan keupayaan lanjutan, kecekapan bekerja tinggi, padat bingkai, menenangkan pergerakan, selesa operasi, Keselamatan dan kebolehpercayaan, penyelenggaraan kemudahan, penampilan yang menarik dan sebagainya. Ia boleh membuat baik penggunaan ruang yang terhad dari pelabuhan, limbungan dan tempat-tempat lain, dan terdapat kerja kosong dan penuh dimuatkan penghantaran dan syarat-syarat pengangkutan kereta permukaan. Dan terutamanya, b.p. Ketua menggunakan port, ia adalah sejenis Mesin Angkat dengan faedah pelaburan dan kepantasan yang kecil untuk meletak dan memunggah kargo kontena, sundries dan pukal Penyambut apron.

Alam sekitar:

1. punca kuasa tiga fasa arus, frekuensi berkadar adalah 50HZ, voltan yang disyorkan adalah 380V.

2. suhu di persekitaran tempat kerja yang perlu berada dalam skop daripada-20 ° C hingga +45 ° C dan kelembapan bandingannya adalah tidak lebih tinggi daripada 95% (dengan dew).

3.in-Perkhidmatan, kelajuan angin hendaklah tidak melebihi 20m/s; dan luar Perkhidmatan, kelajuan angin hendaklah (35-42) m/s.

4. pemasangan rail kren perlu memberi dengan keperluan Jt5022.


Hot Tags: Portal slewing kren, kren portal pembekal China, pengeluar kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga
Barangan yang berkaitan