Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

BMH Model pesawat angkat elektrik separuh Sri kren

BMH Model elektrik pesawat angkat separuh Sdn Crane1.Semi-Sri kren adalah girder A-jenis double atau single girder Sri kren yang hanya mempunyai satu kaki unilateral, satu bahagian darinya adalah pusingan mengembara groun dalam

Maklumat produk

BMH Model pesawat angkat elektrik separuh Sri kren

1.semi-Sri kren adalah girder double A-jenis atau crane Sdn girder tunggal yang hanya mempunyai satu kaki unilateral, satu bahagian darinya adalah pusingan perjalanan di landasan tanah, bahagian lain adalah akhir institusi girder jambatan itu perjalanan di landasan kurungan, ia dapat menjimatkan kos dan ruang operasi loji dan kawasan terbuka.

2.semi-Sri ruang tiga dimensi kerja borang kren dengan cangkuk bergerak naik dan turun, troli perjalanan kiri dan kanan dan kren perjalanan belakang dan ke hadapan, untuk mencapai operasi yang bergerak, terbalik dan lain-lain untuk mengangkat barang-barang.

3. BMH elektrik Model pesawat angkat Sri digunakan bersama-sama dengan pesawat angkat elektrik cakera padat 1 MD1 Model. Ia adalah suatu trek perjalanan kren kecil dan bersaiz sederhana. Beratnya lifting yang betul ialah 2 ~ 16t, jangka masa yang sepatutnya adalah 5 ~ 20m. Suhu kerja betul adalah - 20℃- + 40℃.

Ciri-ciri

Struktur mekanikal Crane Sdn separa sebahagian besarnya terdiri daripada: jambatan kerangka, kren perjalanan mekanisme, bahagian troli dan bahagian elektrik.

Hot Tags: BMH model pesawat angkat elektrik separuh Sri kren pembekal China, pengeluar, kilang, membeli, murah, disesuaikan, rendah harga, sebut harga
Barangan yang berkaitan