Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

Crane Sdn Double Girder dengan cangkuk

Dua kali ganda girder Sri kren dengan cangkuk 1). Kren Sri Double girder dengan cangkuk adalah perkhidmatan yang disediakan, seperti memuatkan, memunggah mengangkat dan memindahkan kerja-kerja di kolam simpanan atau railways.2). Ia consi

Maklumat produk

Crane Sdn Double girder dengan cangkuk

1). Dua kali ganda girder Sri kren dengan cangkuk adalah perkhidmatan yang disediakan, seperti memuatkan, memunggah kerja-kerja mengangkat dan pemindahan dalam storan luaran atau landasan keretapi.

2). Ia terdiri daripada empat bahagian utama, iaitu struktur jambatan, troli itu, mekanisme perjalanan dan peralatan elektrik.

3). Jambatan mengamalkan Peti jenis golek struktur, mekanisma perjalanan mengamalkan memandu dipisahkan.

Prosedur-prosedur akan dikawal di dalam Bilik operasi. Corak pengalir Crane dibahagikan kepada dua jenis kabel dan baris troli, memilih satu apabila membuat pesanan.

4). Sama ada bentuk tegar keluli (sudut atau tees) atau kabel bertebat fleksibel akan dipilih untuk digunakan sebagai landasan konduktor dan dicadangkan di perintah oleh pembeli.

5). Ia diperlukan untuk melengkapkan lembaran spesifikasi pesanan yang apabila memilih kren, ia diperlukan untuk menentukan suhu minimum, maksimum dan kuasa bekalan daripada persekitaran kerja dalam penggunaan kren.

Hot Tags: dua kali ganda girder Sri kren dengan cangkuk China pembekal, pengeluar, kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga
Barangan yang berkaitan