Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

CD dan MD pesawat angkat elektrik

HoistElectric elektrik CD/MD pesawat angkat produk features1. Cahaya Weight2.Small mati diduduki Space3.High kerja Performance4.Easy Operation5.Safe dan Reliable6.Low operasi dan penyelenggaraan Costselectric h

Maklumat produk

Pesawat angkat elektrik CD/MD

Ciri-ciri produk elektrik pesawat angkat

1. keringanannya mati

2. kecil menduduki Ruang

3. tinggi prestasi kerja

4. mudah operasi

5. selamat dan boleh dipercayai

6. operasi dan kos penyelenggaraan yang rendah

butiran produk elektrik pesawat angkat

CD & MD model tali dawai elektrik pesawat angkat adalah sejenis light-kewajipan mengangkat peralatan dengan kelebihan struktur ketat, berat ringan, sejumlah kecil, yang luas biasa digunakan dan memudahkan operasi dan lain-lain. Jika reducers dengan permukaan gear keras digunakan, ia akan mempunyai kehidupan yang panjang dan kecekapan mekanikal yang tinggi. Conic rotor brek Motor dilengkapi yang mempunyai limiter keselamatan di kedua-duanya dan arahan.

MD model pesawat angkat elektrik mempunyai kelajuan mengangkat normal dan mengangkat kelajuan perlahan yang boleh mengangkat mantap dan tepat. Sebagai contoh, pesawat angkat elektrik 5t CD mempunyai kelajuan mengangkat dua: satu kelajuan mengangkat cepat 8m/min, kelajuan mengangkat perlahan satu adalah 0.8 m/min.

Pesawat angkat elektrik CD hanya mempunyai kelajuan mengangkat satu. Sebagai contoh, pesawat angkat elektrik 5t CD hanya memiliki kelajuan mengangkat satu 8m/min.

Notis:

Seperti kren jenis ini disesuaikan, supaya dapat menawarkan anda Reka bentuk yang paling sesuai dan penyelesaian terbaik, Sila sahkan berikutan maklumat apabila anda menghantar pertanyaan.

1. mengangkat keupayaan.

2. mengangkat ketinggian. (Pusat ke tanah cangkuk)

3. telah anda memasang rel tersebut? Adakah anda memerlukan kami membekalkan rel tersebut? Berapa lama Adakah ia?

4. bekalan kuasa: voltan.

5. bekerja keadaan: yang penting untuk mengangkat? Suhu?

Hot Tags: CD dan pesawat angkat elektrik MD, cincin di pesawat angkat elektrik pembekal China, pengeluar, kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga
Barangan yang berkaitan