Welcome to Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd!
Tel:+86-0373-3761862
Kategori produk
Hubungi kami

Henan Xinqi jentera industri Sdn Bhd

Tambah: Changyuan kren Industrial Park. Henan

Hubungi: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Telefon bimbit: 15903891358

Faks: 86-0373-3761863

E-mel: bettercrane@gmail.com

Kumpulan cangkuk

Cangkuk groupHook Kumpulan adalah spreader yang paling biasa dalam kren. Menurut bentuk cangkuk dibahagikan kepada singleanddouble hookhook; mengikut kaedah pembuatan maju cangkuk dan laminat

Maklumat produk

Cangkuk Kumpulan

Cangkuk Kumpulan adalah spreader yang paling biasa dalam kren. Menurut bentuk cangkuk dibahagikan kepada singleanddouble hookhook; menurut kaedah pembuatan maju cangkuk dan berlamina cangkuk.

Single hook mempunyai kelebihan dalam pengilangan yang ringkas, mudah, tetapi tentera ini tidak baik, kebanyakannya digunakan dalam berat adalah di bawah 80 Tan tempat kerja; berat badan yang sering digunakan oleh simetri cangkuk. Berlamina cangkuk yang terdiri daripada suatu kemasyhuran pemotongan yang membentuk sendi riveted plat keluli dan individu pinggan retak apabila cangkuk tidak akan merosakkan, Keselamatan adalah lebih baik, tetapi diri lebih besar, kebanyakannya digunakan dalam beban tinggi atau mengangkat kren senduk besi lebur. Hookoften kesan dalam proses operasi, hendaklah digunakan dalam pembuatan tinggi mempunyai kualiti keluli karbon merupakan baik.


Hot Tags: Cangkuk Kumpulan pembekal China, pengeluar, kilang, beli, harga murah, disesuaikan, rendah, sebut harga

Sepasang: Jambatan gantung kren

Seterusnya: Gandingan

Barangan yang berkaitan